1. Startsida

  2. /
  3. Tips på resor
  4. /
  5. Upptäck den perfekta sol-…

Upptäck den perfekta sol- och badresan till Spanien

Costa del Sol Börja er resa på Costa del Sol, där soldränkta stränder sträcker sig så långt ögat kan nå. Marbella och Torremolinos bjuder på långa sandstränder, perfekt för att bygga sandslott, spela strandvolleyboll eller bara koppla av med en god bok. Med sitt milda klimat året runt är Costa del Sol den perfekta destinationen för att njuta av solen.

Costa Blanca Vidare till Costa Blanca, där populära orter som Alicante och Benidorm väntar. Här kan ni njuta av kristallklart vatten och härliga strandpromenader. Utforska de charmiga gamla stadsdelarna, eller ta en båtutflykt till närliggande öar för ännu mer äventyr och naturskönhet. Costa Blanca erbjuder också fantastiska dyk- och snorklingsmöjligheter för hela familjen.

Balearerna: Mallorca och Ibiza Upplev Balearernas magi med besök på Mallorca och Ibiza. Mallorca erbjuder både livliga stränder och lugna vikar, perfekt för både familjer och par. Utforska den vackra naturen, charmiga byar och njut av förstklassig gastronomi. På Ibiza, förutom sitt världsberömda nattliv, hittar ni också orörda stränder och kristallklart vatten som lockar till bad och avkoppling.

Kanarieöarna: Tenerife och Gran Canaria Kanarieöarna, med sina vulkaniska landskap och unika stränder, erbjuder en solsäker destination året runt. På Tenerife och Gran Canaria hittar ni fantastiska stränder, från svarta lavastränder till vita sandstränder. Utforska de dramatiska landskapen, besök nationalparker och njut av spännande vattenaktiviteter.

Gastronomi och Kultur Ingen resa till Spanien är komplett utan att smaka på den lokala maten. Från färska skaldjur och paella till tapas och churros – varje måltid är en upplevelse i sig. Dela dessa kulinariska njutningar med familj och vänner och skapa oförglömliga matminnen.

Avkoppling och Nöjen Oavsett vilken spansk kust ni väljer, erbjuder våra noggrant utvalda hotell och resorter den bästa komforten och servicen. Många av våra boenden inkluderar all-inclusive-paket, barnklubbar och aktiviteter som gör att både stora och små kan njuta av semestern fullt ut.

Boka er sol- och badresa till Spanien med oss idag och låt oss ta hand om alla detaljer, så att ni kan fokusera på att koppla av och njuta av er drömsemester. Upplev varför Spanien är den perfekta destinationen för en oförglömlig solsemester!