1. Startsida

  2. /
  3. Tips på resor
  4. /
  5. Upptäck den perfekta familjeresan…

Upptäck den perfekta familjeresan till Grekland – en destination där äventyr, avkoppling och gemenskap väntar på er.

Grekland, landet där turkost vatten möter gyllene stränder, och där varje dag bjuder på nya och spännande upplevelser för hela familjen.

Grekland erbjuder något för alla åldrar och intressen. Utforska antika ruiner och tempel som Akropolis i Aten, där barnen kan föreställa sig livet som grekiska hjältar och gudar. Vandra genom pittoreska byar med vitkalkade hus och färgglada blommor som ger en känsla av att vara mitt i ett vykort.

För de äventyrslystna finns det otaliga möjligheter till vattensporter, vandring och cykling. Dyk i det kristallklara vattnet och upptäck den fantastiska undervattensvärlden, eller ge er ut på en båtutflykt och utforska gömda vikar och avlägsna öar. Grekland är ett paradis för alla som älskar natur och friluftsliv.

När det är dags att koppla av, bjuder Grekland på några av de mest avkopplande och vackra stränderna i världen. Luta er tillbaka i solstolarna medan barnen bygger sandslott och plaskar i vattnet. Många av våra utvalda familjevänliga hotell erbjuder all-inclusive-paket, barnklubbar och aktiviteter som gör att både stora och små kan njuta till fullo.

Den grekiska maten är en upplevelse i sig. Smaka på färska lokala råvaror som serveras i traditionella rätter – från läcker souvlaki till krämig tzatziki och nygrillad fisk. Måltiderna blir en fest för smaklökarna och en möjlighet för familjen att samlas och njuta av det bästa Grekland har att erbjuda.

Avsluta dagen med en promenad längs strandpromenaden, njut av solnedgången över Egeiska havet och skapa minnen som kommer att vara livet ut. Greklands gästfrihet och varma atmosfär gör att ni känner er som hemma, oavsett var ni befinner er.

Gör er nästa familjeresa oförglömlig med en charterresa till Grekland. Låt oss hjälpa er att planera den perfekta semestern där varje ögonblick är fyllt av skratt, äventyr och kvalitetstid tillsammans. Boka er drömresa med oss idag och upplev varför Grekland är den ultimata destinationen för familjer.