1. Startsida

  2. /
  3. Tips på resor
  4. /
  5. La Dolce Vita i…

La Dolce Vita i Rom

Upplev den ultimata bröllopsresan i Rom – en stad för romantiker! Föreställ er att ni promenerar hand i hand genom antika monument som Colosseum och Pantheon, där tidens vingslag ger er en oförglömlig känsla av tidlös kärlek.

Utforska charmiga Trastevere, en pittoresk stadsdel med smala gränder och kullerstensgator som leder er till mysiga trattorior och autentiska italienska caféer. Här kan ni njuta av intima middagar i en romantisk miljö.

Rom är en konstnärlig skattkista med mästerverk av Michelangelo och Raphael som väntar på att upptäckas. Besök ikoniska platser som Fontana di Trevi, där ni kan kasta ett mynt och önska er en livstid av lycka tillsammans.

Fånga ögonblicket vid solnedgången från Gianicolo eller Pincio, där ni kan njuta av panoramavyer över staden. Maten i Italien är ett kärleksspråk för sig – från eleganta middagar till ljuvlig gelato.

I Rom väntar ”la dolce vita” – det ljuva livet. Här kan ni koppla av och njuta av varje ögonblick i varandras sällskap, långt bort från vardagens stress.

Gör er bröllopsresa till en dröm som blir verklighet i Rom. Låt oss hjälpa er att skapa en romantisk resa ni aldrig kommer att glömma. Boka er bröllopsresa med oss idag och upptäck varför Rom är den perfekta destinationen för kärlekspar.