Skip to main content

Tjejmilen i Berlin

Välkommen med Vetlanda Resebyrå & JoRo Buss till Berlin 2 - 5 maj 2024! OBS, nytt datum!

Tjejmilen KoRo Women's race Berlin 2024 - Tysklands största välgörenhetslopp för kvinnor.

Berlin är en stad som med fördel upplevs till fots! Varför inte springandes? Häng med oss till Tjejmilen, KoRo Woman's race i Berlin den 2 - 5 maj 2024. Oavsett om du springer, går eller hejar på kan du också ta del av vad storstaden erbjuder. Här finns alltid något nytt att upptäcka!

Anmälan till loppet gör du via denna länk: https://www.berliner-frauenlauf.de/en/ 

Observera att du först måste registrera dig innan det går att anmäla sig!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Följ med oss till Berlin 2-5 maj 2024!

  På den här weekendresan finns möjlighet för dig som vill att delta i Tjejmilen, KoRo Women s race Berlin 2024 - Tysklands största välgörenhetslopp för kvinnor.

  Berlin är en stad som med fördel upplevs till fots! Varför inte springandes? Oavsett om du springer, går eller hejar på kan du också ta del av vad storstaden erbjuder. Här finns alltid något nytt att upptäcka!

 • Dag 1, 2 maj: Mot Berlin

  Laddade för lopp, som deltagare eller som åskådare, stiger vi på bussen som tar oss söderut. Vi åker via Danmark och på färjan mellan Gedser och Rostock som tar 2 timmar blir det tid för lunch. De sista timmarna innan vi når Berlin påminns vi av historiens vingslag. I Berlin får vi sedan ta del av staden som fram till 1989 var delad. På östra sidan har vi Alexanderplatz och just här kommer vi att bo i tre nätter. För att göra det bekvämt första kvällen så äter vi middag på hotellet

  Mot Berlin
 • Dag 2, 3 maj: Shopping, restauranger, kultur

  Vad vill du börja med? Utbudet är enormt. För att göra beslutet lite lättare erbjuder vi en stadsrundtur i den stad som vi ska upptäcka dessa dagar. Här får du från bussen se både kända och historiska platser samt ta del av den historia som förknippas med dem. Därefter tar vi oss gemensamt till nummerlappsutdelningen. I övrigt är dagen din! Middag på egen hand. Vill du ha tips på restauranger, fråga reseledaren.

  Shopping, restauranger, kultur
 • Dag 3, 4 maj: Startklar

  Vi laddar på med en rejäl frukost innan dagens kraftansträngning. Tillsammans tar vi oss sedan till starten. På Berlins gator springer vi eller går - eller hejar på! Oavsett, får vi uppleva folklivet och den glädje som sprids bland de tusentals deltagarna. Detta blir antagligenen dag att minnas! Men dagen är inte slut där, vi hinner med lite shopping och kultur - om vi vill och benen orkar! På kvällen träffas vi på restaurang Hofbräu Wirtshaus Berlin för en gemensam middag där vi kan delge varandra dagens upplevelse.

  Startklar
 • Dag 4, 5 maj: Med nya minnen i bagaget

  Efter frukost tar vi plats i bussen igen och har nu med oss nya erfarenheter och härliga minnen från en förhoppningsvis energigivande helg! Vi gör stopp i Rostock på Boardershop och åker sedan färjan över till Gedser. Återstår ett par timmar genom Danmark och därefter är vi tillbaka i Sverige. Snart är vi hemma och kanske har du redan börjat fundera på nästa resa eller nästa lopp...

  Med nya minnen i bagaget

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Eksjö Bussgaraget Breviksvägen 59 04:40
Nässjö Södra Torget 05:00
Ekenässjön Parkering vid fiket 05:20
Vetlanda Resecentrum 05:30
Sävsjö Busstation 06:00
Vrigstad Vrigstad Värdshus 06:15
Värnamo Rastplats Vandalorum 07:00

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/5FleraPark InnMer än 86 980:-BokaMer information

Hotell

Övernattning dag 240509 - 240512

Park Inn
Det 4-stjärniga hotellet Park Inn by Radisson ligger vid Alexanderplatz. Hotellet är det högsta hotellet i Tyskland och med sina 1028 rum är det Tysklands näst största hotell. Det ligger nära det mäkt...